Servicii

Programare si implementari web

Echipa de profesionisti in domeniul IT pe care compania o are este permanent la dispozitia clientilor. In functie de caracteristicile afacerii dumneavoastra, dezvoltam solutii moderne si dinamice.

Vanzari jocuri in format digital

Varietatea produselor in format digital- licente, jocuri, antivirusi- contribuie la clasarea brandului in topul preferintelor cumparatorilor. Tinand cont ca unicul fel in care oamenii se pot alinia la valorile corporative sau ale unui brand este ca ei sa aiba valori personale identice sau asemanatoare cu acestea, C&A CONNECT prioritizeaza nevoile clientilor si le ofera siguranta.

Distribuitor jocuri in format DVD

Pentru a satisface nevoile unui public cat mai larg, compania noastra ofera jocuri atat in format digital, cat si in format clasic, DVD. Desi tehnologia evolueaza galopant si majoritatea jocurilor sunt mai usor de achizitionat si instalat in format digital, mulți oameni încă nu au încredere suficientă în internet încât să cumpere online software pe care nu-l pot atinge. In acest sens, compania noastra vine in ajutorul lor cu o gama variata de jocuri in format DVD.

ro_RORO